Cursussen Oudvaders
Bijgewerkt: Juli 2012
Cursussen Oudvaders
Aanmelden bij: Cursussen Oudvaders Reijerskoop 251 2771 BK  Boskoop tel. 0172-532796 of 0118-583025 info@cursussenoudvaders.nl
Titel: De Heilige Geest - Zijn Gaven en Zijn Kracht Auteur: dr. John Owen De Heilige Geest omvat het levenswerk van de 17e-eeuwse puriteinse theoloog John Owen over de Heilige Geest. Het is een grondige studie naar het wezen en het werk van de Heilige Geest, die door Owen werd voorzien van talrijke argumenten vanuit de Heilige Schrift. Dit boek is een verzameling van de vier boeken van Pneumatologia en bevat ook aanvullend werk van Owen over de Heilige Geest. De Heilige Geest is een van de weinige werkelijk grote werken over de Heilige Geest en opzienbarend in zijn omvang en wijsheid. De ideeën van Owen worden tot op de dag van vandaag besproken door historici, theologen en gelovigen.
De cursus is verdeeld over 5 lessen. De prijs voor de digitale versie is € 31,50, exclusief begeleiding. U ontvangt een cd met de lessen, waarbij het de bedoeling is dat u die naar de harde schijf van uw computer kopieert. De prijs voor de schriftelijke cursus is € 36,50, exclusief begeleiding. U krijgt een map met uitwerkpapier. Wilt u begeleiding bij de cursus? Dit is mogelijk voor € 12,50. U stuurt de digitale versie per e-mail naar uw begeleider. De schriftelijke versie stuurt u over de post naar uw begeleider, de postzegelkosten zijn voor de cursist. De cursus is samengesteld door dhr. H. van Galen te Barneveld. Wij kunnen u het boek leveren in samenwerking met boekhandel “Goedeboeken” voor € 23,50 inclusief verzendkosten.
Proefles downloaden Proefles downloaden